2016. november 7., hétfő

Jótékonysági Bál 2017

„…Arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább…..”
Kedves Szülők!

A hippí korszakot felidéző jelmezbálhoz szeretnék kedvet csinálni Önöknek!

A virágfüzérek, a szabadság és a béke jegyében rendezzük meg a hatvanas évek hangulatát felidéző hippi-jelmezbált a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában február 18-án, ahová reményeim szerint a ´60-as évek ruházatában érkeznek majd a kedves vendégek, azaz tanácsos trapéznadrágot, a batikolt pólót és egyéb furcsaságokat viselni. Közben a hajdani nagy slágerek szólnak majd az olyannyira megkedvelt Feeling zenekar előadásában. Ez az est a szülők és tanárok számára szerveződik, hogy együtt tölthessünk el egy vidám estét és bár van fogalmunk az egész mozgalom eszmei jelentéséről, a korhű divat jellemzőinek felkutatásáért azért nem árt felütni a világhálót, biztos vagyok benne senkinek sem kell szégyenkeznie majd, hogy netán kilóg a sorból a sok hosszú hajú, borzas parókás hippi körében.
Ínycsiklandó vacsora, a korszakot idéző retro vidámpark, izgalmas quiz játékok, mókás próbatételek, erőnléti, céllövő és célbadobó verseny közös tánctanulás , színes műsor és fantasztikus zenekar kíséretében találkozhatunk, szülők, barátok, pedagógusok. Jegyeket január első hetétől vásárolhatnak majd.
Hamarosan megkezdődnek a táncpróbák! Kérek minden táncos kedvű szülőt, anyukát, apukát, jöjjenek, csatlakozzanak lelkes társulatunkhoz. Ígérem nagyon egyszerű és látványos koreográfia lesz, a Hair című musical dalaira táncolunk. A próbák péntek esténként 19.00-20.30 óráig tartanak. Nagy szeretettel várom az érdeklődőket, kérem, jelezzék részvételi szándékukat, mert a facebookon működő szülői tánccsoporton keresztül fogok értesítést küldeni az első próba várható időpontjáról és minden részletről.
Mindenkinek nagyon szép őszi-téli estéket kívánok!
Tisztelet teli üdvözlettel: A bál háziasszonya, Nagyné Szöllösi Márta




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése